Maltracta el seu bebè de 15 mesos

La Policia Nacional va detenir la setmana passada a una jove de 21 anys per presumptes maltractaments “continuats” al seu bebè, de 15 mesos. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a la presó.

Segons han confirmat a Europa Press fonts policials, el passat 1 de novembre diversos testimonis van veure com en ple carrer una jove suposadament pegava a una bebè pel que es va avisar a la policia.

Després d’intervenir la Policia Local, es va donar trasllat a la Policia Nacional. Així, es va arrestar tant a la jove com a la parella sentimental “perquè no va intervenir per a res” mentre succeïen els fets; encara que ell va ser posat en llibertat posteriorment.

Segons ha avançat aquest dilluns diari SUD, la Policia Local va ser la que va rebre l’avís del que estava succeint i va acudir al domicili a veure com es trobava la petita. Després de deixar-los la mare passar, van comprovar també que l’estat de l’habitatge no era el més idoni, per la brutícia que presentava.

Per part seva, la bebè va ser traslladada a les Urgències de l’Hospital Matern Infantil per a ser examinada, observant els pediatres que la van atendre alguns hematomes i que mostrava dolor en diverses parts del cos, a més de falta d’higiene.

Per tot el succeït, van arrestar a la mare de la nena i la van portar a la Comissaria de Policia Nacional, el Grup de Menors del qual (Grume) va continuar amb la recerca. Al pare de la nena també se li va arrestar però la jutge el va posar en llibertat posteriorment.