Les persones d’entre 50 i 55 anys ja poden demanar cita per vacunar-se

Vergés destaca el paper dels professions d'infermeria durant la pandèmia i en la campanya de vacunació

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Les persones de la franja d’edat dels 50 als 55 anys ja poden demanar cita per vacunar-se. Fa uns dies ja es va començar a vacunar les persones nascudes entre els anys 1962 i el 1971 però es va protegir primer la gent de més edat d’aquest grup, és a dir, els que ara en tenen 58 o 59.
Ara, les persones de 50 anys o més, els de la franja més jove, ja poden demanar cita a través de vacunacovidsalut.cat. Així ho ha afirmat aquest dimecres la consellera de Salut en funcions, Alba Vergés, que ha participat en la Jornada del Dia Internacional de la Infermeria celebrada a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, des d’on ha ha destacat “el paper protagonista” d’aquest col·lectiu, especialment durant la pandèmia i en la campanya de vacunació.
El Departament de Salut celebra el Dia de la Infermera amb actes arreu del territori. L’edició d’enguany reflexiona sobre l’impacte de la covid-19 en el sistema de salut i el lideratge dels professionals d’infermeria en el procés de transformació del sistema sanitari.