L’apunyalen per l’esquena i després descobreixen que s’han equivocat de persona

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional ha detingut a un home de 22 anys per presumptament apunyalar a un altre per l’esquena en confondre-li amb una tercera persona que va participar abans en una baralla. Altres dues persones van participar en l’agressió i no han estat localitzades, mentre la víctima va sofrir un pneumotòrax. Ha estat detingut a Quart de Poblet (València).

La confusió es va produir en els voltants d’un local d’oci de la localitat valenciana de Manises, després d’una baralla entre dos grups en la qual no va participar la víctima, informa Prefectura.

Després de la batussa, aquest home va sortir a l’exterior del local i va sentir un fort cop a l’esquena, adonant-se que havia estat apunyalat amb una arma blanca per tres persones. Després de l’agressió va ser traslladat per un amic fins a un hospital on van alertar a la Policia.

Les perquisicions van confirmar que els sospitosos havien confós a aquest home amb un dels participants en la baralla a l’interior del local. Va ser ingressat amb una ferida que li va perforar el pulmó dret provocant-li un pneumotòrax.

Un dels agressors, el jove de 22 anys, va ser identificat i arrestat com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi, després del que va passar a disposició judicial. La recerca segueix oberta per a identificar als altres possibles agressors.