La mítica sèrie ‘Aquí no hay quien viva’ ja té data per a la seva estrena a Netflix

Netflix s’ho ha pensat dues vegades. Després d’anys de reclam per part dels fans de la mítica sèrie, la companyia de streaming ha decidit incloure la producció ‘Aquí no hay quien viva’ al seu catàleg.

A partir del dia 15 d’octubre la sèrie, que va ser un èxit l’any 2003, es trobarà a la plataforma. L’últim capítol va ser emès al juliol de l’any 2006.

La plataforma ja ho va fer amb ‘Un paso adelante’, un altre èxit de Globomedia que va deixar d’emetre el 2005.

A qui no li sona la frase “Un poquito de por favor”? La veritat és que la sèrie va suposar un canvi en la manera de fer comèdia a la televisió.

La comunitat de veïns del carrer Desengaño 21 va saber enganxar a milions de persones durant els tres anys que Antena 3 va emetre aquesta ficció. La sèrie va ser creada per Iñaki Ariztimuño, de la mà dels germans Alberto i Laura Caballero.

Els grans moments de l’equip de Marisa, Vicenta i Concha, són difícils d’oblidar. Podrem tornar a riure amb Paloma, Belén, Mariano…, personatges tan mítics de la nostra televisió.

Després de 15 anys des de l’emissió del seu últim capítol, l’esperit d”Aquí no hay quien viva’ mai ha desaparegut i segueix sent notícia.