Judith Colell i Neus Ballús, les úniques candidatures per a la junta directiva de l’Acadèmia del Cinema Català

La campanya electoral tindrà lloc entre aquest dimecres i el 12 de juny

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La junta electoral de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes ha proclamat les dues candidatures presentades a les eleccions de la direcció de l’entitat, encapçalades per les directores Neus Ballús i Judith Colell, com ja va avançar l’ACN. La campanya electoral tindrà lloc entre aquest dimecres i el 12 de juny. Després de la jornada de reflexió, el 14 de juny de 16h a 20h es recollirà el vot presencial dels socis, que dies abans hauran pogut exercir el seu dret per correu o electrònicament.
Sota el lema ‘Cinema i futur’ s’hi presenta la candidatura de Judith Colell, que optarà a la presidència. El productor Sergi Moreno Castillo ocupa el càrrec de vicepresident, mentre que la directora Carla Simón n’és la secretària. Completen la llista Carlos Rodríguez, Alba Cros, Maria Molins, Ana Pfaff, Sílvia Quer, Eduard Sola i David Verdaguer.

Neus Ballús encapçala la segona de les llistes sota el lema ‘Una acadèmia de portes obertes’ i optarà a la presidència de la institució. L’actor Sergi López n’és el vicepresident, la productora Carla Sospedra ocupa el càrrec de secretària. Completen la candidatura Jaume Martí, Laura Fernàndez, Elena Martín, Oriol Maymó, Elisabeth Rourich i Yolanda Sey.