Intenta assassinar la seva família posant verí de rata en una pizza

Va obrir el forn i va escampar la pols blanca sobre les pizzes que anaven a ingerir les dones i els seus fills

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Brayan Alexander Pérez ha estat condemnat a dos anys de presó per haver intentat assassinar a tota la seva família. Al jove argentí se l’acusa d’un delicte de temptativa de lesions greus en haver posat raticida en una pizza mentre la seva núvia discutia amb les seves germanes.

Els fets van ocórrer el setembre passat de 2021, en ple sopar, mentre en el saló d’una casa del barri La Beguda, en Comodor Rivadavia (l’Argentina), tenia lloc una acalorada conversa entre cunyades. Cal tenir en compte que al procés iniciat per aquest delicte se li ha sumat els antecedents d’una causa anterior per robatori simple.

Per tot això, l’acusat haurà de complir condemna de dos anys i quatre mesos de presó. Segons ha transcendit, Brayan es va absentar de la batussa familiar per a dirigir-se cap a la seva habitació. Pel que sembla, era en un dels calaixos del quart, on Alexander tenia diferents bosses que contenien raticida en el seu interior.

Després de fer-se amb una d’elles, va posar rumb a la cuina. Una vegada allí, va obrir el forn i va escampar la pols blanca sobre les pizzes que anaven a ingerir les dones i els seus fills.

En aquest moment, una de les germanes del detingut va ser a la cuina i va comprovar que les pizzes tenien una substància estranya per damunt. Després d’un forcejament amb el detingut i comprovar que els aliments havien estat intoxicats, el jove va confessar el seu macabre pla.

“Em tenen fart. Em tenen cansat tots vostès. Em tenen podrit”, es va justificar. Tot seguit, la família es va personar en una comissaria policial i va interposar una denúncia en contra de l’home. Dos anys després, ha estat condemnat per això.