Un home nu intenta matar i violar una turista a Catalunya

La va introduir a l'aigua, la va agafar del coll i va intentar ofegar-la

Aquest dimarts 2 d’agost, la Policia Local de Torredembarra va rebre un avís d’un veí de 40 anys que hauria intentat matar una turista de 35 anys per no voler tenir relacions sexuals amb ell, així ho ha avançat el Diari de Tarragona.

L’autor dels fets no va aconseguir cap dels propòsits gràcies a la presència de persones que hi havia a la platja on va passar.

La jove turista caminava sola per la platja quan un home completament nu se li va acostar. L’home la va introduir a l’aigua, la va agafar del coll i va intentar ofegar-la. La dona s’intentava defendre i li va suplicar que no la matés.

L’home la va treure de l’aigua, li va treure la roba i la va començar a tocar amb l’objectiu de violar-la. La víctima va continuar defensant-se i li va oferir una masturbació a canvi que la deixés marxar.

Quan l’home s’estava calmant, la víctima va veure un grup de persones i va anar a demanar auxili. La jove va cridar i l’agressor va marxar ràpidament a l’aigua.

Pocs minuts després va arribar la Policia Local amb una ambulància del SEM i van activar el Servei Marítim, per si l’home volia marxar per mar.

L’ambulància va atendre a la víctima i la van traslladar al CAP.

L’agressor va ser vist i detingut per la Policia Local i el van traslladar a la comissaria del Vendrell.