Se li queda atrapat un dels seus braços en una màquina

Un home ha resultat ferit en la tarda d’aquest dilluns després de quedar un dels seus braços atrapat en una màquina d’un municipi de Còrdova  segons informa Emergències 112 Andalusia, servei adscrit a la Conselleria de la Presidència, Administració Pública i Interior de la Junta.

El telèfon 112 ha rebut un avís, sobre les 17:40 hores, en el qual es demanava ajuda per a un treballador que tenia un braç atrapat en una màquina, en una nau situada en l’Avinguda Font de les Pedres. En el mateix avís, el alertante indicava que el ferit no estava atrapat, però requeria assistència sanitària.

Des de la sala coordinadora es va activar immediatament al Centre d’Emergències Sanitàries (CES 061), que va mobilitzar un equip d’emergència i un helicòpter, a la Policia Local, a Cos Nacional de Policia, al Centre de Prevenció de Riscos Laborals i a la Inspecció de Treball.

Fonts de la Policia Local han indicat al 112 que es tracta d’un accident laboral, mentre que els sanitaris han confirmat el trasllat de l’home en helicòpter a l’Hospital Reina Sofia de la capital.