Greu agressió sexual a la seva cap: li llepa els pits i la intenta penetrar

L'home va arribar fins i tot a introduir-li la llengua en la vagina

Un home ha estat condemnat aquest dijous a quatre anys de presó per intentar violar a la seva cap, que el tenia contractat per al manteniment de la finca en la qual residia. Durant el judici, celebrat en la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Balears, el processament ha vist rebaixada la condemna després que les parts hagin arribat a un acord de conformitat, ja que inicialment el Ministeri Fiscal sol·licitava set anys de presó. D’aquesta manera, l’home complirà condemna per un delicte d’agressió sexual en grau de temptativa amb l’atenuant d’intoxicació després d’haver ingerit grans quantitats de begudes alcohòliques.

Una vegada que l’acusat hagi complert dues terceres parts de la condemna, haurà de ser expulsat del territori nacional, ja que no compta amb permís de residència. A més, no es podrà acostar a la víctima a menys de 500 metres. Els fets han estat reconeguts per l’home, qui en l’estiu de 2021 vivia en una caravana en la finca en la qual estava ocupat per la dona per a realitzar el servei de manteniment. Poc després que la víctima se separés de la seva parella, mesos abans, l’acusat va començar a proferir-li frases sexuals, encara que ella li va recriminar, fins que un dia li va proposar anar a banyar-se junts. En aquell moment, la dona es va negar i es va tancar a la seva habitació.

No obstant això, cap a la mitjanit, l’home va irrompre nu a la seva habitació, es va abalançar sobre ella, la va agafar i la va tirar sobre el llit. Allí, li va fer petons, li va llepar el pit, li va palpar els genitals i va intentar penetrar-la. L’home va arribar fins i tot a introduir-li la llengua en la vagina. En un determinat moment, l’home es va detenir i va fugir. L’agressió va provocar a la dona diversos hematomes en diverses parts del cos i va arribar a requerir atenció psicològica.