Ferit greu un bebè de 14 mesos en ser mossegat a la cara per un gos

El gos, de raça American Stanford, estava amb els seus amos a la terrassa d'un bar quan s'ha abalançat i li ha mossegat la cara.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un bebè de 14 mesos ha resultat ferit greu després de ser mossegat a la cara per un gos a la terrassa d’un bar localitzada en el municipi d’Almeria d’El Ejido, segons informa Emergències 112 Andalusia, servei adscrit a la Conselleria de la Presidència, Administració Pública i Interior de la Junta.

El succés s’ha produït minuts abans de les 10.00 hores, quan testimonis del succés han alertat al Telèfon 112 que un gos havia mossegat a un bebè en la cara a la terrassa d’un bar situada al carrer Sant Isidre.

Fins al lloc del succés s’han desplaçat ràpidament, mobilitzats pel centre coordinador, una UVI mòbil del Centre d’Emergències Sanitàries 061, efectius del Cos Nacional de Policia i de la Policia Local.

Fonts policials han informat que el gos, de raça American Stanford, estava amb els seus amos a la terrassa d’un establiment d’hostaleria quan ha passat un matrimoni amb el bebè, i el gos s’ha abalançat i li ha mossegat la cara.

Les mateixes fonts han precisat que el menor presenta lesions greus maxil·lofacials, per la qual cosa ha estat evacuat a l’Hospital de Torrecárdenas.