Fan un ‘simpa’ amb un carro carregat de pernils i formatges

Van descarregar els productes al maleter d'un turisme i es van donar la fuga a gran velocitat

Agents de la Guàrdia Civil de Gerena (Sevilla) han detingut els tres autors d’un suposat delicte de furt comès la tarda del dia 30 de març a la localitat de Zafra.

Els tres joves -amb antecedents per fets similars- van omplir un carro de la compra d’un supermercat amb pernils, formatges i altres productes ibèrics i van sortir per la línia de caixa aprofitant que en aquell moment no hi havia cap empleat.

En una nota de premsa, la Guàrdia Civil ha informat aquest dilluns que els ara arrestats van descarregar el contingut del carro al maleter d’un turisme, donant-se a la fuga a gran velocitat i sense arribar a carregar tota la mercaderia en ser increpats per una empleada que es va adonar del que havia passat.

A continuació, els empleats van posar els fets en coneixement de la Guàrdia Civil que, després de comprovar que el titular del vehicle utilitzat era de la província de Sevilla, amb la coordinació dels Centres Operatius de les dues províncies afectades, Badajoz i Sevilla, va establir el corresponent dispositiu per aconseguir la seva detenció.

A l’autovia A-66, ja a les rodalies de Sevilla, va ser localitzat el vehicle procedint-se a la seva detenció després de ser seguit durant diversos quilòmetres, comprovant que a l’interior del vehicle circulen tres persones i que al maleter portaven el material robat al supermercat.