El GPS li juga una mala passada i acaba encastat al mig de la plaça

El conductor anava al pàrquing que es troba just sota la plaça

Una vegada més, el navegador d’un vehicle ha jugat una dolenta passada al seu conductor. Aquest diumenge, un turisme ha quedat atrapat en les escales de la cèntrica plaça de Santa Teresa a Àvila.

Segons fonts del govern de la capital castellanolleonesa, el succés ha tingut lloc a les 11 del matí d’aquest diumenge 7 d’agost. El canal d’Emergències de l’ajuntament ha confirmat que l’incident s’ha saldat sense danys persones i a penes danys materials.

Pel que sembla, els fets s’han produït quan un home, de nacionalitat brasilera, ha embussat el seu cotxe en unes escales mentre seguia les indicacions del navegador automàtic. Les imatges difoses pel compte del consistori mostren al vehicle, un Land Rover Discovery de color gris, ocupant els 10 esglaons de l’accés per als vianants al pàrquing de l’antiga Baixada del Piló de les Bèsties.

El conductor, d’origen brasiler, anava al pàrquing que es troba just sota la plaça.

L’incident ha provocat una infinitat de reaccions en les xarxes socials. La publicació acumula desenes de comentaris en els quals els usuaris de la xarxa denuncien haver viscut situacions semblants per culpa del GPS, al seu torn, que titllen de “despistat” al protagonista del succés.