En estat crític una jove que va caure per un penya-segat quan es feia un selfie

Una jove de 26 anys i nacionalitat ucraïnesa està ingressada en estat crític a l’Hospital General d’Alacant després d’estimbar-se pel penya-segat del turístic castell de la localitat de Benidorm quan es feia un selfie.

Fonts sanitàries han informat que la dona es troba molt greu a la unitat de reanimació de l’esmentat centre hospitalari, després ser evacuada amb diversos traumatismes i símptomes d’ofegament.

Els fets van passar aquest dimarts, sobre les 18:10 hores, quan la jove i una amiga es trobaven al mirador del castell de Benidorm, conegut popularment com “el balcó d’Europa” i un dels punts més visitats i fotografiats de la capital turística de la Comunitat Valenciana, i va tractar de fer-se una fotografia sobre una barana amb la platja de Llevant de fons.

Pel que sembla, un descuit va fer que es precipités accidentalment des d’uns 20 metres d’alçada pel penya-segat fins al mar, on va ser rescatada per socorristes que la van portar fins a unes roques properes per practicar-li les primeres maniobres de reanimació abans de ser traslladada fins al port de la localitat en estat inconscient.