Empeny a una dona a les vies quan passa el metro

La ràpida reacció del maquinista va evitar que el metro atropellés la dona, que estava estesa a les vies

Un conductor de metro ha estat lloat com a heroi a les xarxes socials després d’haver salvat la vida d’una dona que havia estat empesa a les vies quan arribava el metro.

Els fets van passar divendres passat a l’estació de Rogier de Brussel·les. Les càmeres del lloc mostren com l’home es va aproximar per l’esquena de la víctima i li va clavar una forta empenta que la va precipitar a les vies. Afortunadament, el conductor va estar ràpid de reflexos i, després d’estirar el fre de mà, va aconseguir aturar el tren a escassos centímetres de la dona.

Segons la fiscalia, l’autor de l’empenta no té cap vincle conegut amb la víctima
El jove, de 23 anys, va intentar fugir però va acabar sent detingut a l’estació contigua, a De Brouckère, i el servei de metro va estar interromput durant mitja hora. Segons ha apuntat la fiscalia, l’autor de l’empenta no té cap vincle conegut amb la víctima.

“El conductor va reaccionar molt bé, però està molt commocionat, igual que la víctima”, va explicar al The Brussels Times Guy Sablon, portaveu de la companyia de transport públic de Brussel·les STIB. La companyia també va explicar que els viatgers que esperaven a l’andana van ajudar ràpidament la dona perquè sortís de les vies com més aviat millor.