Els Bombers rescaten quatre excursionistes després d’accidentar-se a la muntanya

Dos de les actuacions han estat a la Vall de Núria, una altra a Cervelló i la darrera a Vidrà

Els Bombers han hagut de rescatar quatre persones que s’han accidentat a la muntanya aquest dissabte i que han acabat ferides. El primer avís ha estat pels volts de les deu del matí a Cervelló (Baix Llobregat) per un excursionista de 45 anys que s’ha torçat el turmell i no ha pogut seguir quan passava pel camí de les coves de Can Riera.

Una hora més tard ha arribat el segon avís. En aquesta ocasió ha estat un home de 60 anys que practicava barranquisme i que ha caigut a la Vall de Núria. Poca estona més tard a la mateixa Vall de Núria els efectius dels Bombers han hagut de rescatar un altre excursionista ferit a la cama i que no podia seguir la travessa.

L’últim servei ha estat passat el migdia a Vidrà (Osona), quan un home de 56 anys ha caigut pels marges d’un camí a la font d’en Milany i ha quedat ferit a les costelles i al cap. En els quatre casos, s’han activat les dotacions del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) i un helicòpter per ajudar en el trasllat fins a la zona on els esperaven els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).