El pare del nen assassinat a Barcelona no va agafar cap avió a l’aeroport

Segueix la investigació per trobar Martín Ezequiel Álvarez, el pare que va matar el seu fill de 2 anys en un hotel de Barcelona per fer mal a la seva exdona. Ja fa gairebé una setmana del crim i ningú sap on es pot trobar l’assassí. L’última pista que tenien els investigadors era que hauria agafat un taxi al carrer després de fugir de l’hotel.

Els agents van poder interrogar el taxista, que va explicar-los que va portar Ezequiel fins a l’aeroport del Prat. Una vegada van arribar a la T1, l’assassí li va demanar que s’esperés un moment que havia de fer unes gestions i tornaria de seguida. No obstant això, després de 15 minuts d’espera el taxista va decidir marxar.

Els Mossos d’Esquadra van poder comprovar que no havia agafat cap avió amb la seva documentació i dubtaven molt que n’hagués pogut utilitzar una de falsa per sortir del país. A través de les imatges de les càmeres de seguretat, els investigadors van confirmar el testimoni del taxista i van veure com Ezequiel entrava a l’aeroport sense cap motxilla ni bossa.

Dintre de la T1, l’assassí s’hauria dirigit fins al control d’accés, però no va poder passar el control perquè només es pot accedir si es té una targeta d’embarcament. D’aquesta manera, segons ha explicat NIUS, l’home va girar cua i va marxar caminant de la terminal. Els Mossos d’Esquadra segueixen buscant-lo i han demanat col·laboració ciutadana.

COMPARTIR
Article anteriorMor un nen de 3 anys per un cop de calor
Article següentUna mare mata els seus fills de 6 i 8 anys
La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.