Droguen, proposen sexe i maten un avi per robar-li

La Guàrdia Civil ha aclarit la mort d’un ancià, ocorreguda el passat mes de febrer, que havia estat víctima d’un robatori amb violència i intimidació. L’operació desenvolupada a Múrcia ha culminat amb la detenció de dues dones a les que se’ls atribueix la presumpta autoria dels delictes de robatori amb violència i intimidació i d’homicidi.

DROGAT I ABANDONAT

La investigació va començar quan la policia va tenir coneixement de la defunció d’un ancià en un hospital de San Javier, dos dies després d’haver estat víctima d’un robatori amb violència i intimidació en una pedania de Torrepacheco, a Múrcia. Per tal motiu, els agents van recollir tot tipus d’indicis per aclarir els fets i identificar els autors del robatori, el que els va permetre conèixer la cronologia dels fets.

El dia dels fets l’home es trobava realitzant un passeig quan va ser abordat per dues dones que el van enredar amb falses propostes sexuals i li van subministrar fàrmacs per adormir-lo. Després de robar-li, el van traslladar en el seu vehicle fins a una paratge aïllat de San Javier on el van deixar abandonat a més de 10 quilòmetres del seu domicili, morint dos dies després del seu ingrés hospitalari. Les dues dones han estat detingudes per la Guàrdia Civil com suposades autores de l’homicidi.