Dos germans descobreixen que són bessons encara que es portin gairebé dos anys

Sarah Sargent és la jove australiana de 18 anys de la qual tothom parla en aquests moments. El motiu, tal com ella mateixa ha revelat en un vídeo de TikTok que ja és viral, és un secret sobre la seva família que ha confós milions d’usuaris: el seu germà Will, de 20 anys, és en realitat el seu germà bessó.

Però, com és possible que això sigui així, si es porten dos anys de diferència d’edat?
Doncs bé, després de molt meditar-ho, la jove ha accedit a la petició popular de revelar el gran secret que explica el peculiar cas.

Pel que sembla, tal com detalla la jove, tant ella com el seu germà van ser concebuts alhora com embrions després que la seva mare se sotmetés a un tractament de fecundació in vitro. Després de l’èxit en el desenvolupament dels embrions durant el tractament, els pares dels germans van decidir en aquell moment que no es faria una transferència dels dos embrions alhora, sinó un darrere l’altre.

Així doncs, els bessons van quedar separats, sent transferit primer l’embrió que més tard es convertiria en Will, el fill ‘més gran’, el que més oportunitats tenia de desenvolupar-se en un ambient intrauterí al ser de millor qualitat.

Durant dos anys, l’embrió que després es convertiria en Sarah es va quedar en un congelador, ja que “aparentment, les possibilitats que realment funcionés eren bastant baixes”, confessava la jove.