Dos detinguts per intentar cremar viva amb gasolina a una dona

La Guàrdia Civil de la Regió de Múrcia ha dut a terme una investigació per aclarir l’agressió reiterada cap a una veïna de Múrcia, amb intenció de treure-li la vida, que s’ha saldat, en unes poques hores, amb la identificació, localització i detenció d’un home i una dona, als quals se’ls atribueix la presumpta autoria de delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc en un habitatge de la pedania murciana de Los Ramos quan, pel que sembla, la víctima va acudir per discutir per una denúncia de trànsit a la qual els agressors l’havien identificat com a conductora, per tal de no perdre els seus punts del carnet.

La víctima va manifestar en la denúncia presentada davant la Guàrdia Civil que es va presentar a l’habitatge dels presumptes autors, que aquests li van obrir la porta i, sense dir res, la van ruixar amb un líquid inflamable, possiblement gasolina, i li van calar foc.

La víctima va aconseguir apagar les flames ràpidament, encara que va patir nombroses cremades, moment que van aprofitar els agressors per posar-li una bossa al cap i asfixiar-la fins que va perdre la consciència, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil en un comunicat.

En un descuit dels presumptes homicides, possiblement perquè pensava que ja havia mort, la víctima es va treure la bossa, va fugir de l’habitatge i es va dirigir fins a la caserna de la Guàrdia Civil.

Ja en dependències oficials, els guàrdies civils que la van assistir van sol·licitar l’assistència mèdica que la va traslladar fins a un centre hospitalari de la capital murciana.

Mentre la víctima era atesa, els guàrdies civils, especialitzats en Prevenció de Seguretat Ciutadana, van iniciar un ràpid i efectiu dispositiu a la localitat de Los Ramos amb la finalitat d’impedir la fugida dels sospitosos.