Detingut per robar i amenaçar amb unes tisores en una ferreteria

L'arrestat va obligar els empleats a tirar-se a terra mentre robava els diners de la caixa per a després fugir

La Policia Nacional ha detingut a un home de 43 anys com a presumpte autor d’un robatori amb intimidació amb arma blanca a l’interior d’una cèntrica ferreteria de la ciutat. L’arrestat, armat amb unes tisores, va obligar les empleades a tirar-se al sòl mentre robava els diners de la caixa per a després fugir a la carrera.

Van ser diversos policies de paisà els que van aconseguir arrestar a l’home a dos carrers del succés degut a la informació de les empleades del negoci. Finalment, s’ha recuperat íntegrament el botí juntament amb l’arma que va usar durant l’assalt. Així mateix, ja ha estat posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alacant, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

Els fets van ocórrer quan un individu va entrar en una coneguda i cèntrica ferreteria del centre d’Alacant a qui les dependentes van haver de cridar l’atenció perquè no portava la màscara posada i, a més, estava fumant.

Igualment, l’individu es va amagar després d’una prestatgeria uns segons i després es va dirigir cap al taulell on es trobaven les dues dependentes. Així, va agafar unes tisores que hi havia damunt del taulell i els va cridar perquè es tiressin al sòl mentre que l’arrestat treia els diners de la caixa registradora i agafava un telèfon mòbil d’una de les empleades.

D’aquesta manera, va marxar amb el telèfon i amb el botí, no sense abans posar-se agressiu colpejant la caixa registradora violentament i amenaçant a les empleades amb “punxar-los si es movien”. No obstant això, les empleades, malgrat la violenta situació soferta, es van reposar reaccionant ràpidament i, mentre que una d’elles avisava a la Policia, una altra treia el cap al carrer per a veure l’adreça que prenia l’autor, al mateix temps que alertaven a un altre empleat per a que el seguís.

Després d’avisar als agents, diversos efectius que es trobaven pròximes al lloc dels fets van identificar visualment a l’individu a dos carrers de l’establiment gràcies a les característiques aportades per les víctimes, mentre era perseguit per un dels empleats.

Així doncs, els agents es van aproximar a ell adoptant les mesures de precaució pertinents donada la concurrència de gent que hi havia en la via pública i van aconseguir detenir-li sense cap risc per als vianants.

En el moment de l’arrest, el detingut portava damunt encara les tisores amb les quals va amenaçar presumptament a les víctimes, així com 628 euros en efectiu i el telèfon mòbil d’una de les empleades, el qual portava ocult entre els seus pantalons.