Detingut per assassinar una venedora de l’ONCE

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional ha trobat el cadàver de María Isabel de la Rosa, una treballadora de l’ONCE de 44 anys que feia sis dies que havia desaparegut a Albacete. L’última vegada que se l’havia vist amb vida va ser el passat 19 d’agost i des d’aleshores no l’havien parat de buscar fins que aquest dimarts van trobar el seu cos sense vida a l’interior d’un domicili.

Segons ha transcendit, la Policia Nacional ja hauria detingut un home de 53 anys com a presumpte autor del crim. Es tracta d’un veí del municipi que treballava al món de l’hostaleria i feia petites tasques de jardineria per la zona. Tot i això, no consta que el detingut i la víctima tinguessin cap relació ni hi havia denúncies contra ell.

Segons alguns veïns han apuntat a mitjans locals, l’home és molt conegut per la zona i era sabut que li agradava molt jugar a la loteria. A més, apunten que el passat dilluns se’l va veure comprant dos quilos de ciment i sorra, que presumiblement s’haurien utilitzat per amagar el cadàver de la dona. De fet, els policies van entrar amb pales, pics, bombones i màscares a l’interior de l’habitatge que haurien utilitzat per desenterrar el cos de la víctima.