Detingut per assassinar una venedora de l’ONCE

La Policia Nacional ha trobat el cadàver de María Isabel de la Rosa, una treballadora de l’ONCE de 44 anys que feia sis dies que havia desaparegut a Albacete. L’última vegada que se l’havia vist amb vida va ser el passat 19 d’agost i des d’aleshores no l’havien parat de buscar fins que aquest dimarts van trobar el seu cos sense vida a l’interior d’un domicili.

Segons ha transcendit, la Policia Nacional ja hauria detingut un home de 53 anys com a presumpte autor del crim. Es tracta d’un veí del municipi que treballava al món de l’hostaleria i feia petites tasques de jardineria per la zona. Tot i això, no consta que el detingut i la víctima tinguessin cap relació ni hi havia denúncies contra ell.

Segons alguns veïns han apuntat a mitjans locals, l’home és molt conegut per la zona i era sabut que li agradava molt jugar a la loteria. A més, apunten que el passat dilluns se’l va veure comprant dos quilos de ciment i sorra, que presumiblement s’haurien utilitzat per amagar el cadàver de la dona. De fet, els policies van entrar amb pales, pics, bombones i màscares a l’interior de l’habitatge que haurien utilitzat per desenterrar el cos de la víctima.