Detingut el conductor d’un bus que va atropellar un peató

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un conductor de 46 anys es va lliurar ahir a la Policia Nacional a la comissaria com a presumpte autor de l’atropellament mortal d’un vianant de 35 anys, ocorregut el 23 de setembre passat a l’Avinguda dels Poblats de Madrid. El presumpte autor va ser detingut i posat a disposició els agents del Grup V d’Homicidis que investiguen el cas.

El conductor estava al volant de l’autobús quan va passar per sobre del cos del vianant. Als agents els va explicar que des que va passar l’atropellament estava molt malament fins que ahir va decidir acudir a les dependències policials per confessar els fets.

Les primeres investigacions apunten que el vianant es va anar llançant a la calçada gairebé damunt dels cotxes amb la intenció de ser atropellat, segons van relatar alguns testimonis.

La família del mort va demanar col·laboració ciutadana davant la sospita que Daniel no va morir per un accident i que va ser atropellat de manera intencionada. “Creiem que va forcejar amb algú abans de morir i que no estava tirant-se als cotxes com ens va dir la Policia”, va explicar una familiar directa de la persona morta.