Denuncien a la vacuna per ‘intent d’assassinat’ 

Asseguren que va ser la causa de la mort

Els antivacunes van prendre els carrers del centre de la ciutat de Birmingham, al Regne Unit, per a protestar contra la vacuna. Però un petit grup va decidir anar més enllà, i van acudir a la comissaria de policia per a denunciar que es vacunés a nens “en contra de la seva voluntat” i que aquesta podia “assassinar”.

“Un grup va intentar assistir a Lloyd House per a informar d’un intent d’assassinat amb la vacuna Covid com l’autora de la mort”, explica un policia de Birmingham.

La policia de West Midlands han explicat que van parlar amb l’home que va denunciar la vacuna, però van haver de dir-li que “si bé tenia dret a opinar, la qual cosa havia dit no constituïa un delicte”.

Actualment, ningú està obligat a rebre la vacuna al Regne Unit, encara que algunes decisions polítiques han fet la vida molt més difícil per a les persones no vacunades.

La pandèmia de coronavirus ha generat teories de conspiració des que va començar. Les grans xarxes socials, els mitjans de comunicació i totes les altres plataformes públiques han estat treballant per a mantenir la informació errònia allunyada dels usuaris, però això ha hagut d’equilibrar-se amb la llibertat d’expressió.

La vacuna ha estat classificada com a segura per tots els principals organismes de salut del món, amb 2,72 mil milions de persones totalment vacunades.