Denúncia per tindre més de 150 clients ballant sense mascareta

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Local han aixecat una acta de denúncia per infracció molt greu a un local situat en l’avinguda Blasco Ibáñez de València en l’interior de la qual hi havia més de 150 persones ballant sense màscara.

Es tracta de l’actuació més representativa duta a terme durant la nit del dimecres al dijous dins del dispositiu de la Unitat de Convivència i Seguretat UCOS de la Policia Local, segons han informat des del cos municipal.

L’avinguda, al costat de la plaça d’Hondures i la del Cedre, està sent objecte d’inspeccions i controls policials per a tractar de frenar el botelló i garantir tant el compliment de les mesures contra el coronavirus com el descans dels veïns.

De fet, fa dues setmanes, la Policia de la Generalitat i la Policia Local de València van desallotjar dos pubs de la ciutat –un en la plaça del Cedre i l’altre en la plaça Hondures– que gairebé triplicaven el seu aforament i en l’interior del qual es trobaven desenes de persones sense màscara i sense mantenir la distància de seguretat.

La pràctica del botelló en la zona d’Hondures i Blasco Ibáñez de València ha descendit un 70% durant l’últim mes, segons el primer informe sobre el treball de camp realitzat per l’ONG Controla Club, especialitzada en mediació en les zones d’oci.