Decapita quinze gallines, galls i coloms per a fer un ritual

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Es sol·licita la condemna d’una dona acusada de tallar el cap a quinze gallines, galls i coloms per a fer un ritual en Salas, així ho sol·licita la Fiscalia del Principat d’Astúries. La vista oral està assenyalada per a aquest dijous 2 de desembre de 2021, en el Jutjat penal número 1 d’Oviedo, a les 10.00 hores.

El Ministeri Fiscal sosté que l’acusada de 46 anys, en data no determinada però en tot cas compresa entre el 25 i el 30 de gener de 2019, per si mateixa o a través d’una persona intermèdia, i amb la finalitat de realitzar un ritual, va tallar els caps de 15 animals (gallines, galls i coloms), causant-los la mort.

A continuació, els va dipositar, coberts amb peces blanques, juntament amb fruites, peix, arròs, roba interior i unes monedes, en la base dels arbres de l’àrea de l’Aparença, en la localitat de Salas.

La Fiscalia considera que els fets són constitutius d’un delicte continuat de maltractament animal i sol·licita que es condemni a l’acusada 18 mesos de presó i inhabilitació especial per a exercici de professió, ofici o comerç que tingui a veure amb animals, així com per a la tinença d’animals, durant 4 anys.