Cremen una persona viva en ruixar-la amb líquid inflamable

Després de cremar-lo, el van abandonar al seu domicili

Efectius de l’Àrea de Persones, pertanyents a la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil d’Albacete, han detingut dues persones, de nacionalitat romanesa, de 33 i 35 anys, veïns de les localitats albacetenques d’Alatoz i Carcelén, com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Els operadors de la Central Operativa de Serveis (COS), van rebre un avís del telèfon d’emergències 112, comunicant que a la localitat d’Alatoz hi havia un home que presentava cremades greus a diverses parts del cos.

Fins al domicili del ferit es va traslladar tant personal sanitari com una patrulla de l’Institut Armat, i van poder comprovar que l’home es trobava en estat molt greu. Va ser traslladat a un hospital de la Comunitat Valenciana.

La Guàrdia Civil va esbrinar que la víctima havia coincidit durant la tarda-nit del dia anterior a la localitat alatozana amb els resposnables del fet.

Els presumptes autors havien tingut una baralla amb el ferit i que posteriorment havien intentat cremar-lo després de ruixar-lo amb un líquid inflamable, presentant cremades que van assolir un 40% del seu cos, per finalment abandonar-lo al seu domicili.

Com a resultat de les investigacions, la Guàrdia Civil va dur a terme diversos registres, obtenint-hi diverses proves i indicis vinculats directament amb els fets. Les diligències van ser lliurades juntament amb els detinguts al Jutjat d’Instrucció número u d’Almansa, i se’n va decretar l’ingrés a la presó.

La víctima, que està ingressada des del dia del succés a la unitat de cremats d’un hospital valencià, presenta un pronòstic de greu.