Una cistella plena per pocs euros: la novetat a Carrefour per ajudar les famílies

Els productes que s'oferiran seran d'ús habitual a les llars

La cadena de supermercats francesa Carrefour ha explicat aquest dimecres que llançarà una cistella de la compra de 30 productes bàsics a 30 euros per afavorir a l’estalvi dels consumidors en un context d’inflació rècord, tal com proposava la vicepresidenta segona i ministra de Treball del govern espanyol, Yolanda Díaz.

El director executiu de la distribuïdora a l’Estat, Alexandre de Palmas, ho ha anunciat en un missatge a Twitter. Carrefour no s’ha esperat als resultats de la reunió entre distribuïdores, associacions de consumidors i el govern espanyol de dilluns que ve i ha anunciat que la cistella de 30 euros estarà disponible des del 12 de setembre al 8 de gener.

Els productes que s’oferiran seran d’ús habitual a les llars com ara conserves, pasta, oli i cafè així com una selecció de drogueria, neteja i perfumeria.

En un comunicat, De Palmas Director ha destacat que “la situació actual requereix mesures àgils i efectives”. “En aquests moments, on cada acte de compra és més valuós que mai, Carrefour dóna resposta als seus clients: treballem per oferir solucions d’estalvi que protegeixin el poder adquisitiu de les famílies a Espanya“, ha afegit.

Precisament, Yolanda Díaz ha anunciat en una roda de premsa que es reunirà aquest dijous amb els responsables de Carrefour per tractar els detalls de la proposta.