Brutal venjança en enxampar el seu home violant la seva filla de 14 anys

La dona va atendre els mitjans: "No me'n penedeixo"

Durant la tarda d’aquest dimecres, una dona de 36 anys va tallar els genitals al seu xicot a la localitat índia de Lakhimpur Kheri. El motiu: el va enxampar violant la seva filla de 14 anys. La reacció instintiva d’aquesta jove mare va ser agafar un ganivet, agredir el seu xicot i tallar-li els genitals.

Els veïns van sentir els crits de la baralla i van alertar a la policia, que es va desplaçar al lloc dels fets per un suposat cas de violència domèstica. En arribar, les autoritats van trobar l’home ensangonat i amb els genitals tallats.

La dona, que va atendre els mitjans de comunicació locals, no es mostrava penedida en absolut. Per sort, vaig arribar a casa a temps i el vaig trobar allà. Vaig agafar un ganivet i li vaig tallar les parts íntimes per donar-li una lliçó. No me’n penedeixo del que vaig fer.

Mentre la policia investiga els fets per comprovar la veracitat de les seves paraules, el suposat violador es troba ingressat a l’hospital de la zona i és possible que no sobrevisqui a l’atac, ja que el seu estat es crític. En qualsevol cas, la policia ha inscrit el seu nom al registre de violadors i delinqüents sexuals.