Brutal atac d’un grup de taurons a un nen: “No vull morir”

La família va veure un grup de turistes que nedava entre taurons

Finley Downer, de 8 anys, gaudia d’unes vacances paradisíaques a les illes Bahames amb els seus pares quan va patir un incident que, de segur, no oblidarà mai. En un dels calorosos i relaxants dies de platja, la família va veure un grup de turistes que nedava entre taurons i va decidir unir-se, una decisió de la qual es penedirien poc després.

L’incident va tenir lloc a Compass Cay, un lloc on s’apleguen turistes per donar menjar als taurons amb restes de menjar. El pare del menor assegura, al diari britànic The Sun, que en un moment donat va sentir els crits d’horror del seu fill. “Hi havia molta sang i alguns trossos de cama li penjaven”, assegura. Mentrestant, el Finley cridava esgarrifat que no volia morir.

Van ser tres els taurons que van atacar el menor que, afortunadament, va sobreviure al brutal atac i va ser estabilitzat a l’hospital. Finalment, la família va poder tornar al Regne Unit i denunciar el cas, ja que, segons afirmen, estaven nedant en una zona segura. Per la seva banda, la companyia assegura que la família nedava en una zona prohibida.