Apunyala greument al seu marit en els genitals

Es va originar una discussió que va acabar amb l'apunyalada

Un home de 47 anys d’edat ha acabat de matinada a l’hospital després de rebre una punyalada en els genitals, presumptament a les mans d’una dona, la seva pròpia esposa, indiquen fonts pròximes al cas.

Els fets van tenir lloc minuts abans de les dues del matí, en un domicili de Múrcia.

Per raons que no han transcendit, es va originar una discussió en el transcurs de la qual, suposadament, la dona va agafar una arma blanca i va atacar a l’home, que va rebre almenys una punyalada en la zona genital. La víctima finalment va poder escapolir-se, agafar un telèfon i cridar per a demanar ajuda.

Al lloc es va mobilitzar una ambulància, que els seus sanitaris van atendre in situ la víctima, per a traslladar-la d’urgència al Saint Lucia. A priori, segons fonts sanitàries, el seu estat no revesteix especial gravetat. També es van desplaçar agents de la Policia Local i Nacional. En el domicili escenari de l’agressió hi havia un menor edat.

Del cas, que s’investiga en principi com un episodi de violència domèstica, es fa càrrec la Policia Nacional. El testimoniatge de l’home serà clau per a saber què va ocórrer i com es va desencadenar l’agressió. No ha transcendit, de moment, si la presumpta autora de la ganivetada ha arribat a ser ja detinguda.