Apunyala a un home en confondre’l amb un policia

Una jove de 22 anys i nacionalitat espanyola va ser detinguda en l’exterior d’un hotel per apunyalar a un home al qual va confondre amb un agent. El titular del jutjat d’Instrucció número 1 de Palma, en funcions de guàrdia, va acordar el seu ingrés a la presó per un delicte de temptativa d’homicidi.

L’agressió va tenir lloc entorn de les 4.30 hores del passat 18 de febrer als afores de l’hotel Platja Sol, situat en el número 244 de la carretera Militar, a Mallorca. La víctima es trobava prenent cerveses en la barra del bar quan va arribar l’ara detinguda al costat d’una altra noia i dos joves d’origen àrab.

L’agressora es va dirigir al recepcionista de l’hotel i encarregat del bar i li va demanar si tenia habitacions disponibles. El treballador el va informar que no tenia habitacions lliures i que no es podien quedar.

Els joves van començar a discutir amb ell i amb l’home, que estava assegut en la barra del bar i van pensar que era policia: «Et matarem, posarem fi a la teva vida madero de merda, fill de puta», li van dir segons l’atestat policial. Li tiraven la culpa de no poder dormir allí.

El recepcionista els va demanar que abandonessin l’establiment perquè estaven molestant als hostes que eren allí allotjats. Els quatre joves i el client de l’hotel van sortir a l’exterior i van continuar discutint. Una de les dones, en un moment donat, li va apunyalar en el costat esquerre i va abandonar el lloc al costat dels seus amics.

La víctima va tornar al bar i el recepcionista va observar que tenia un forat en la jaqueta, en la zona del costat esquerre, i en llevar-la-hi va observar que tenia la samarreta plena de sang. El ferit es va dirigir al centre de salut de Es Trencadors, on li van assistir. El recepcionista de l’hotel va avisar a la Policia Nacional i diverses patrulles es van desplaçar de seguida fins al lloc.

L’agressora, que tenia una ferida a la mà esquerra i restes de sang per la dessuadora i les malles, va tornar a l’establiment hoteler mentre la víctima s’estava entrevistant amb els policies i li va dir: «Què estàs dient, que per la teva culpa no ens han donat habitació?». Els agents li van preguntar per què tenia una ferida a la mà i restes de sang i la dona va confessar l’apunyalament: «Sí, sí. He estat jo. Què passa?». L’agressora va quedar detinguda.