VÍDEO: Apallissa al seu avi i aquest es defensa matant-lo a trets

El net agredeix en repetides ocasions a l'ancià amb un pal

Domingo Faustino Verna, militar retirat de l’exèrcit de 77 anys, va matar al seu net Brian Verna, de 29, de cinc trets després que tots dos mantinguessin una violenta discussió en l’entrada del domicili de l’avi.

El moment de l’espantós crim va quedar gravat en vídeo per les càmeres de seguretat de l’habitatge, situada en Badia Blanca (l’Argentina), i s’ha acabat compartint en xarxes socials, on s’ha fet viral.

En les imatges es pot veure com el net agredeix en repetides ocasions a l’ancià en l’entrada de la seva casa. Posteriorment, Brian torna al domicili del seu avi i colpeja diverses vegades la porta a paTades. En un moment donat la porta s’acaba obrint i es veu caure al jove desplomar-se sobre el sòl després d’haver rebut diversos trets.

En el principi del vídeo també apareix una dona, Aldana Soria, que tracta de detenir a Brian i que ha estat identificada com la núvia del net.

El noi va acabar morint a causa de la gravetat de les ferides després dels trets rebuts, mentre que l’avi va ser detingut per la policia i traslladat a la comissaria. Després del crim, el fiscal del cas, Jorge Viego, va imputar a l’ancià per un delicte d’homicidi. Encara que el dimecres passat, va ser posat en llibertat provisional amb càrrecs, després que el fiscal veiés les imatges de les cambres i entengués que va actuar en defensa pròpia.