Almenys 24 morts i centenars de desapareguts per les fortes pluges

Almenys 24 persones han mort i més de 100 continuen desaparegudes a causa de les inundacions que han provocat les fortes pluges a l’estat d’Andhra Pradesh, al sud-oest del país.

Les autoritats per ara han desplegat diversos grups de la Força Nacional de Resposta a Desastres (NDRF, per les seves sigles en anglès) per fer operacions cerca i rescat juntament amb els serveis d’emergència.

Una de les zones més afectades és la localitat de Tirupati, al districte de Chittoor, on s’ha desbordat el riu Swarnamuji, segons informacions de la cadena NDTV. L’estat pateix precipitacions contínues des de dijous, motiu pel qual les autoritats han hagut de tancar les principals carreteres.

Així mateix, l’aeroport de Kedapa romandrà tancat almenys fins al 25 de novembre a causa de les males condicions meteorològiques.

Els estats de Tamil Nadu i Kerala també han patit les conseqüències de les precipitacions i, al districte de Pathanamthitta, han prohibit les peregrinacions als temples de Pamba i Sabarimala a causa de l’augment del nivell de l’aigua.