Agredeix la seva mare per dir-li que no podia sortir de casa tenint covid

Agents de la Policia Nacional han detingut a una jove de 19 anys, com a presumpte autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després de suposadament agredir a la seva mare després que aquesta li indiqués que no podia sortir de casa per haver donat positiu en covid i havia de complir les mesures sanitàries d’autoisolament, a València.

Segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat, els fets van ocórrer en el districte valencià de Russafa, on una menor d’11 anys va alertar al 091 perquè suposadament la seva germana major estava agredint a la seva mare.

Els agents es van dirigir a l’habitatge i van localitzar a una dona que els va relatar que la seva filla major li hauria propinat diverses bufetades en la cara i li hauria agarrat del coll, després que aquesta li indiqués que no podia sortir de casa després de conèixer que era positiu en Covid.

La filla s’hauria realitzat un test d’antígens el dia anterior que li hauria confirmat la malaltia, per la qual cosa a més es trobava de baixa laboral. Els agents van esbrinar que, moments previs a l’agressió, es va iniciar una discussió entre ambdues, ja que pel que sembla la jove volia sortir de l’habitatge per a dirigir-se a una altra ciutat en un vehicle compartit amb altres persones.

Després de realitzar les indagacions policials, els agents han detingut a la dona com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.