Abusa d’unes joves, salta a les vies del tren i s’escapa per un túnel a Catalunya

Un home ha estat detingut en les vies del tren de l’estació de Martorell, quan escapava de la policia després d’haver abusat presumptament de dues noies, una d’elles menor d’edat, prop de les mateixes instal·lacions d’Adif.

Els fets van passar diumenge 30 de gener. Segons la denúncia de les dues víctimes, presentada davant els Mossos d’Esquadra dos dies abans de la detenció, l’home hauria abusat sexualment d’elles i en un carrer pròxim a l’estació de trens.

Les joves estaven a la parada de tren de Martorell i van veure al seu abusador. Ràpidament van trucar al 112 i diverses patrulles van acudir al lloc. L’home, en veure els Mossos va saltar per les vies i es va intentar escapar per un túnel.

Els Mossos van tancar les sortides del túnel i van tallar la circulació de trens durant deu minuts, fins que els agents van aconseguir arrestar-lo a l’interior del túnel.

L’arrestat és un home de 30 anys i nacionalitat marroquina, que compta amb diversos antecedents. Ara està acusat de dos delictes més d’abusos sexuals.