A presó per matar la seva veïna cremant-la viva

Una dona ha estat declarada culpable de l’assassinat de la seva veïna, a qui va cremar viva ruixant-li gasolina per sobre i calant-li foc. Els fets, que s’han jutjat els últims dies a l’Audiència Provincial de Múrcia, van passar l’any 2018. L’agressora va tocar al timbre del pis de la víctima i quan aquesta va obrir-la li van llençar la gasolina que portava en una ampolla i li va calar foc.

La víctima, de 38 anys, es va començar a cremar viva a l’acte i els seus familiars la van haver de treure al replà perquè no cremés l’habitatge. La dona va ser ingressada amb cremades profundes de segon i tercer grau en un 70% del cos i va acabar morint a l’hospital. Per la seva banda, l’agressora també va ser ingressada en un centre sanitari amb cremades de segon grau al 6% del cos.

Tres anys després del crim, un jurat popular ha considerat provat que l’agressora i la víctima havien tingut diversos enfrontaments i la va matar amb traïdoria i acarnissament sent conscient dels seus actes. D’aquesta manera, desestimaven la versió de la dona que assegurava que estava sota els efectes de l’alcohol i les drogues. Ara, serà un jutge qui decidirà si l’envia 22 anys a presó com reclama la Fiscalia o 50 anys com reclamen els familiars de la víctima.