A presó l’avi que va matar el lladre que havia entrat a robar a casa seva

La jutgessa ha decretat presó sense fiança per a l’home de 77 anys que va matar el lladre que va entrar a robar a casa seva a Ciudad Real. L’avi està acusat d’un delicte d’homicidi. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte quan l’home va començar a sentir sorolls a l’interior del seu domicili, es va aixecar del llit, va agafar l’arma de foc i quan va veure un home dins la foscor de la casa li va disparar tres vegades.

Després d’això, el mateix avi va trucar a la Policia Nacional per informar del que acabava de passar. Fins al lloc es van desplaçar els agents policials per detenir l’home i els efectius sanitaris que només van poder certificar la mort del lladre. La víctima mortal és un home de 35 anys i d’origen estranger que tenia diversos antecedents policials. Aquesta no era la primera vegada que entraven a robar a casa de l’avi.

La Policia Nacional segueix investigant els fets i l’avi es podria enfrontar a elevades penes de presó per un delicte d’homicidi. Això ha generat una gran controvèrsia a les xarxes socials, ja que mentre uns asseguren que l’avi s’estava defensant i l’ha disparat en defensa pròpia, altres creuen que es tracta d’una reacció desproporcionada i que no l’hauria d’haver matat.