Dijous, 18 d'abril de 2024
És notícia

Roba 4.000 euros a supermercats fent-se passar per client i anant-se’n sense pagar

Al detingut li consten 25 requisitòries de jutjats de tot el país

La Guàrdia Civil ha detingut a Elda (Alacant) un home de 41 anys a qui se li atribueix el furt de 4.000 euros aproximadament en 13 fets comesos a diferents supermercats d’una coneguda cadena a la província. L’arrestat actuava sol i en cadascun dels robatoris s’emportava productes per un valor mitjà de 350 euros.

En la seva identificació, els agents van constatar que diferents jutjats de tot el llevant espanyol intentaven localitzar-lo des de feia més de dos anys.

En concret, li constaven 25 requisitòries judicials en vigor, de les quals 15 eren ordres de detenció.

El responsable legal del supermercat es va posar en contacte amb la Guàrdia Civil davant l’allau de furts als seus establiments situats a localitats de la província com a la capital, Almoradí, Aspe, Elx, Mutxamel, Petrer i Sant Vicent des de feia mesos, segons un comunicat de l’institut armat.

Els efectius van arrestar l’home i van determinar que li constaven una infinitat d’antecedents per delictes contra el patrimoni. El 21 de juliol passat va ser posat a disposició del Jutjat d’Instrucció 1 de Novelda. Al registre domiciliari, els agents li van intervenir 450 euros i el vehicle utilitzat per cometre els delictes.

La investigació va arrencar quan els agents d’Almoradí i Aspe van iniciar una investigació per intentar aclarir els fets. Així van descobrir que, fent-se passar per un client, l’autor arribava en un turisme fins a l’aparcament de la botiga en qüestió, agafava un carro que omplia “fins a dalt” i, un cop carregada la mercaderia, abandonava l’establiment sortint amb normalitat per la línia de caixes sense posar-se a una cua ni abonar la compra.

Posteriorment, es dirigia fins al vehicle on descarregava el carro, i tornava de nou al supermercat per repetir l’operació. També aprofitava el seu passeig per l’interior de la botiga per furtar els moneders de les bosses d’algun client que trobés despistat.

L’arrestat anava a les hores de més afluència per passar més desapercebut i poder emportar-se productes per un valor mitjà de 350 euros en cada ocasió. Quan els investigadors van aconseguir identificar el presumpte autor, van comprovar que tenia 25 requisitòries judicials en vigor, procedents de diversos jutjats de les províncies d’Albacete, Alacant, Barcelona, ​​Múrcia i València, que portaven més de dos anys després de la pista. D’aquestes requisitòries, 15 eren ordres de detenció.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Llívia té nova llar d’infants i aviat tindrà un nou consultori mèdic

Notícia següent

La Torre Vella de Salou acull dos “grans virtuosos internacionals”

Notícies relacionades