Desenes de ferits en el tràgic accident d’una muntanya russa

El succés s'ha produït quan un dels vagons de l'atracció ha frenat de manera brusca

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Almenys 31 persones han resultat ferides aquest dijous a conseqüència d’un accident d’una muntanya russa al parc d’atraccions temàtic de Legoland, situat en el sud d’Alemanya.

L’accident s’ha produït quan un dels vagons de l’atracció s’ha frenat de manera brusca. Això ha causat que fos envestit pel que venia darrere i es desencadenés la tragèdia.

Les útimes informacions apunten que els ferits han patit, en la seva majoria, contusions i abrasions, entre altres lesions. Tan sols una de les persones accidentades es troba ara en estat greu, de moment.

Un portaveu del parc d’atraccions detalla que l’accident ha passat en l’atracció Fire Dragon. Fins allí s’han desplaçat tots els equips de rescat dels quals disposa Legoland.

Aquesta atracció viatja a una velocitat de fins a vuit metres per segon, la qual cosa correspon a uns 29 quilòmetres per hora.

Legoland, situat en la localitat de Gunzburgo, a uns cent quilòmetres a l’oest de Munic, és un dels deu parcs temàtics a tot el món que giren entorn de la temàtica de Llec, una empresa danesa especialitzada en la fabricació de joguines.