230.000 euros per una tallada de cabells que va causar depressió a la clienta

Un tribunal ha condemnat a la perruquera a pagar per danys i perjudicis

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Hairdresser's hands are cutting brown short hair with scissors close up.

Un tribunal condemna a una perruquera a pagar al voltant de 230.000 euros per danys i perjudicis després d’haver causat una greu depressió nerviosa a la seva clienta.

La clienta, de professió model, va acudir a una perruqueria d’un hotel de luxe de Nova Delhi i va sol·licitar que li fessin una tallada de cabells clàssica. La clienta volia que li tallessin més o menys deu centímetres des de les puntes del seu cabell.

La sorpresa de la model va ser quan la perruquera li va tallar tant el cabell que només li va deixar 10 centímetres d’aquest. Per tant, el cabell no li arribava a les espatlles. Aquest tall li va provocar un trauma i una greu depressió nerviosa.

A més, la model ha perdut contractes de treball per aquesta tallada de cabells i, fins i tot, li ha canviat completament el seu estil de vida. Per això, un tribunal ha vist convenient que el saló de bellesa hagi de pagar 20 milions de rupies (230.000 euros) a la clienta per danys.

“No obstant això, per a sorpresa de la demandant, la perruquera va tallar el cabell deixant només 10 centímetres, que a penes li arribaven a les espatlles”, continuen.