Vic obre la sala de la UVic i la plaça Pilarín Bayés com a punts de vacunació

Per vacunar-se a la sala de la UVic cal demanar hora a través del web vacunacovic.catsalut.gencat.cat i per fer-ho a la plaça Pilarín Bayés s’ha de concertar cita al CAP de referència

La Regió Sanitària Catalunya Central reobre novament punts de vacunació centralitzats per facilitar l’accés a la vacuna de la Covid. Uns centres oberts a totes les persones que no se l’ha administrada mai, que necessiten una dosi de reforç o bé perquè ha passat la malaltia i li cal una dosi addicional per a garantir-se la cobertura vacunal.

A Vic es tracta de la Sala UVic i la plaça Pilarín Bayés del Centre Comercial Vic 2. Aquí s’hi administraran les dosis de reforç aprovades per a majors de 60 anys, per a professionals sanitaris i sociosanitaris i per a persones vacunades amb el vaccí monodosi Janssen. L’objectiu és facilitar l’accés a la vacuna en espais de fàcil accés, alguns dels quals ja havien acollit la vacunació en la fase comunitària i altres que ho havia fet només de forma puntual.

  • Sala de la UVIC al C. Miramarges, 4 Edifici A.

Dilluns, dimecres i dijous de dos quarts de 3 de la tarda a 8 del vespre i dimarts i divendres de 9 del matí a dos quarts de 3 de la tarda.

S’hi poden administrar unes 3.000 dosis per setmana.

Per a vacunar-se en aquest punt cal demanar hora a través del web vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

  • Plaça Pilarín Bayés del Centre Comercial Vic 2.

Cal concertar hora a través del CAP de referència i es vacunarà en aquest punt per treure l’administració del vaccí dels consultoris i Centres d’Atenció Primària.