Un jove provoca dos accidents amb cotxes robats a Vic

Tots dos accidents van tenir lloc l'11 de juny

Arrested man handcuffed hands at the back. Cropped view of handcuffed man in denim jeans standing isolated on green, human rights concept

Els Mossos han detingut a Vic un jove, de 20 anys, acusat de provocar dos accidents de trànsit amb vehicles robats. Tots dos van tenir lloc l’11 de juny. El primer, cap a les set del matí, quan un agent fora de servei va veure una furgoneta que circulava amb la roda punxada i arrossegava una peça de plàstic a Sant Pere de Torelló.

L’agent va seguir la furgoneta i va observar com el vehicle impactava contra la tanca d’una casa i s’endinsava a l’interior d’un camp. Quan s’hi va acostar, va localitzar la furgoneta, que havia estat robada, sense el conductor i mig bolcada. Al cap d’una estona, es va produir un segon accident a Vic, on el conductor d’un dels cotxes havia fugit a peu.

Els agents van comprovar que el vehicle també havia estat sostret i van esbrinar que l’autor dels fets era la mateixa persona que havia provocat l’accident de Sant Pere de Torelló. Finalment, van localitzar i arrestar el sospitós a Vic. El detingut ja ha passat a disposició del jutge.