S'inaugura la 38a Olimpíada Escolar de Reus

Inaugurada la 38a Olimpíada Escolar de Reus, que comptarà amb 2.300 participants de 51 centres educatius. ACN.

El Pavelló Olímpic Municipal ha acollit aquest divendres, 6 de març la cerimònia inaugural de la 38a edició de l’Olimpíada Escolar. Uns 2.300 escolars de 51 centres educatius de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre inscrits en aquesta edició participaran en la nova edició de l’Olimpíada, que fins el 27 de març ompliran d’activitats les diferents seus. Un any més, la competició estarà reservada per a les categories aleví i benjamí

L’encesa del peveter i la hissada de la bandera olímpica han estat els actes destacats de l’acte d’inauguració, que ha comptat amb els parlaments institucionals l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Josep Llebaria; i el regidor d’Esports, Josep Cuerba. La lectura del pregó de l’acte ha anat a càrrec del reconegut altleta reusenc Abdessamad Oukhelfen.

Els protagonistes de l’acte han estat els escolars. La inauguració ha comptat amb la presència del centenar de capitans i capitanes de les diferents escoles participants, que han estat el centre de la cerimònia durant l’arribada de la bandera olímpica i la recollida dels diplomes de participació.

51 centres educatius de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre inscrits en aquesta edició participaran en la nova edició de l’Olimpíada, que fins el 27 de març ompliran d’activitats les diferents seus. Un any més, la competició estarà reservada per a les categories aleví i benjamí, i hi participaran uns 2.300 escolars.

La 38a Olimpíada Escolar de Reus suma dos nous esports en aquesta edició. Es tracta del tennis taula i els escacs, que s’afegeixen a: atletisme, gimnàstica rítmica, bàdminton, natació, cursa familiar, tennis, patinatge, hoquei 3, minibàsquet, futbol set, bitlles catalanes, futbol sala i minihandbol.