Més d’un miler d’alumnes participaran en la cantata final de Fem Coral

El concert, que té lloc al Pavelló Olímpic Municipal

Més de 1.200 alumnes de 29 escoles de Reus poblacions veïnes participen aquest dimarts, 30 de maig en la cantata final del programa Fem Coral, que enguany s’incorpora al programa de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017. El concert, que té lloc al Pavelló Olímpic Municipal, compta amb la presència de les famílies dels infants i altres representants de la comunitat educativa.

«Fem Coral» forma part del conjunt de recursos i activitats educatives que la regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística posa a l’abast dels centres educatius de la ciutat per tal de participar i acompanyar la comunitat educativa en la formació i l’educació de les persones des de l’inici de l’escolarització fins a l’edat adulta. El «Fem Coral» fomenta l’aprenentatge de la música i del cant coral entre l’alumnat com un element integrador de convivència i cohesió social i, tanmateix, contribuir a la creació de corals infantils a partir de les mateixes escoles.

El programa es desenvolupa amb alumnes de 4t, 5è o 6è de primària amb sessions musicals amb els mestres de música dels centres educatiu i el director musical del programa per treballar el repertori anual i preparar el concert de cloenda que s’adreça a les famílies a final de curs.