Més d’un centenar d’establiments participen a la 38a edició de les «Botigues al carrer»

Tindrà lloc els dies 28, 29, 30 i 31 d’agost

L’Ajuntament de Reus, a través de l”Agència Reus Promoció, dona suport a la 38a edició de la campanya comercial «les Botigues al carrer», que El Tomb de Reus, amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus, organitza els dies 28, 29, 30 i 31 d’agost. Més d’un centenar d’establiments de diferents sectors del comerç i servei s prendran part en aquesta iniciativa que culmina el període de rebaixes d’estiu. Aquesta iniciativa de l’associació El Tomb de Reus es realitza cada any, al final dels períodes de rebaixes d’hivern i d’estiu.

L’organització destaca el fet que el comerç és un dels principals actius de la ciutat i que les «Botigues al Carrer» es converteixen cada edició en la gran festa del comerç i motiven als visitants i a la pròpia ciutadania a descobrir grans oportunitats comercials, gaudint en aquesta edició també, de serveis al carrer, com per exemple sessions de perruqueria o estètica.

La ciutat de Reus, i especialment les zones comercials més cèntriques, reviuran una temporada més la campanya «Les Botigues al Carrer», amb la qual els establiments treuran al carrer els seus productes i oferiran importants descomptes acompanyats d’una decoració de globus de color blau, imatge de la campanya, que també s’aniran repartint entre la mainada el divendres 30 i dissabtes 31 d’agost a la tarda durant el transcurs d’una actuació itinerant pels carrers del centre de la ciutat.

Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d’influència de Reus i a dinamitzar el consum en el marc d’una gran oferta que més enllà del comerç inclou importants valors patrimonials i culturals. A més, l’edició d’estiu sempre és un atractiu turístic per aquells que gaudeixen del període de vacances a la zona.