La plaça de la Farinera acull divendres una nova actuació del Conservatori dins del cicle Música a les Places

Els duets de guitarra amb flauta i oboè del centre oferiran el seu repertori a tot el públic en un nou escenari del nucli històric de la ciutat

La Plaça de la Farinera acull aquest divendres, 19 de maig, a les 19.00 hores, el concert dels duets de guitarra i flauta, i de guitarra i oboè, del Conservatori de Música de la Diputació a Reus. Aquestes actuacions obertes a tothom formen part del cicle Música a les Places que porta cada divendres la música als carrers de Reus, en el marc de la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

El darrer concert d’aquest cicle musical tindrà lloc la setmana vinent al Portal de Jesús. L’ensemble de saxos del Conservatori serà l’encarregat d’oferir la darrera actuació que tindrà lloc divendres, 26 de maig, a les 19.00 hores.

Música a les Places ofereix concerts dels alumnes del Conservatori de Música de la Diputació a Reus a diferents places del centre històric de la ciutat, cada divendres del mes de maig. Aquestes actuacions s’obren a tot el públic de forma gratuïta.