Calafell celebra la 19a Festa de la Bicicleta

La participació és gratuïta i no requereix inscripció. Qui vulgui participar, ha d'anar a l'esplanada del pavelló “Joan Ortoll” a partir de les 10 del matí

Calafell celebra diumenge vinent, 21 de maig, la 19a edició de la Festa de la Bicicleta. El recorregut, no competitiu, serà d’uns 10 quilòmetres i enllaçarà l’esplanada del pavelló municipal “Joan Ortoll” i el port de Segur, en viatge d’anada i tornada.

El recorregut és del tot pla i, per tant, apte per a qualsevol persona. És més, es farà a ritme lent, perquè no té cap caràcter competitiu en absolut. Es tracta de passar una bona estona fent activitat física i reivindicant la bicicleta. L’any passat, van participar-hi uns 800 ciclistes de totes les edats.

La participació és gratuïta i no requereix inscripció. Qui vulgui participar, ha d’anar a l’esplanada del pavelló “Joan Ortoll” a partir de les 10 del matí. La sortida es donarà a les 11. Es calcula que la passejada acabarà sobre les 12, moment en el qual es lliuraran premis a les tres bibicletes participants més originals i als dos participants de més edat. Després hi haurà un sorteig de diferents obsequis.

La Festa de la Bicicleta a Calafell és una històrica celebració local, que va començar l’any 1984. Es va deixar de celebrar durant quinze anys i es va reprendre el 2009.