El Gaudí Centre s’il·lumina de blau i verd amb motiu del Dia Internacional de la Neurofibromatosi

El Gaudí Centre se suma a la campanya d’encesa de llums en monuments o edificis importants que es promou des de l’Associació Catalana de la Neurofibromatosi i aquest divendres, 17 de maig, encendràla façana amb els colors blau i verd.

L’obertura de la il·luminació, que pretén donar a conèixer aquesta malaltia, seràdes de les 20:00 h fins a la mitja nit aproximadament.

La campanya d’encesa de llums es du a terme des de fa anys als Estatus Units, promoguda per The Children’s Tumor Foundation. Des de fa uns anys, algunes associacions de països europeus tambého han començat a fer en algunes ciutats, com Viena, i des de l’any passat quan es va crear l’AssociacióEuropea de Pacients amb Neurofibromatosi, a la que l’agrupaciócatalana s’hi ha unit, la campanya s’ha ampliat encara més.

La façana del Gaudí Centre
El passat mes de novembre es va realitzar un canvi en la il·luminacióde la façana amb un nou sistema d’enllumenat led, que permet oferir un gran ventall de gammes cromàtiques, tan a nivell de colors, intensitat i freqüència del canvi de tonalitats.

Aquesta versatilitat en la il·luminació, permet identificar l’edifici en dies concrets, com a mostra de solidaritat en esdeveniments, jornades i campanyes determinades.