Detinguts in fraganti dos joves intentant robar en una casa de Reus

Els detinguts van ser citats per a un judici ràpid aquest passat diumenge al Jutjat de guàrdia de Reus

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir aquest dissabte dos homes de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus com a presumptes autors de dos robatoris amb força.

Dissabte a la tarda, el propietari d’una casa de Reus va alertar la policia ja que estava veient com dos joves forçaven la porta d’una casa després d’haver saltat la tanca. Ràpidament, la patrulla va arribar al lloc i va veure com dos homes estaven manipulant la porta del darrera d’una casa.

Quan els dos joves es van veure sorpresos per la policia van fugir pujant a la teulada d’una casa annexa. Tot i els avisos perquè s’aturessin, els dos individus van continuar la seva fugida fins que van arribar a un terrat on, per continuar fugint, havien de saltar una alçada d’uns 5 metres.

Amb els dos individus detinguts, els mossos van comprovar que els joves havien forçat fent palanca les portes de dues cases. A més, els agents van localitzar les eines que havien utilitzat, un tornavís i una pota de cabra que els mossos van trobar al jardí d’una de les cases.