Arriba la tercera edició del “Tot Queda a Casa”

Del 25 al 31 de març de 2019, se celebrarà la tercera edició del “Tot Queda a Casa” dins el marc de la Setmana del Comerç organitzada per la CCAM. El “Tot Queda a Casa” és una iniciativa conjunta creada i organitzada per les entitats comercials d’El Tomb de Reus i la Via T de Tarragona, a la que aquest any s’hi ha sumat Comerç de Valls i que compta amb el suport de l’Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Ajun tament de Tarragona, Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la CCAM.

A l’edició d’aquest any s’ha volgut posar en relleu el comerç com a tal, el màxim protagonista d’aquesta setmana i, per aquest motiu es duran a terme un conjunt d’iniciatives dirigides i focalitzades cap als professionals d’aquest sector.

En un conjunt, aquestes iniciatives, pretenen ser un punt de trobada on es combinaran espais de formació, debats, i col·loquis per fomentar l’intercanvi d’experiències, inquietuds i la generació d’idees.

Destacar les novetats principals que presenta d’edició d’enguany: la primera d’elles, la incorporació d’una tercera ciutat, Valls a través de la seva entitat dinamitzadora de comerç, Comerç de Valls, que s’uneix a la voluntat de promocionar el comerç de forma conjunta junt amb Reus i Tarragona, les tres, ciutats amb un ampli potencial comercial i que posen en valor la bona predisposició per a fomentar i fortificar la potencialitat del territori.

Una de les altres novetats és el format d’aquesta edició del “Tot Queda a Casa”, una setmana formulada i dirigida en gran part als professionals del sector del comerç i serveis, i també, i aquesta seria la tercera novetat, al sector de la restauració.

Des de les tres ciutats es portaran a terme un cicle de conferències, xerrades, col·loquis i tallers de temàtiques d’actualitat i d’interès per a dinamitzar el sector: la llei d’APEU’s, la reforma horària, l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials, els centres comercials, els nous perfils de clients tan el comerç com en la restauració, la motivació, la felicitat o la generació d’idees son algunes de les temàtiques que es tractaran.

L’objectiu d’aquesta setmana és oferir un oferta formativa de qualitat on professionals i experts aportaran un seguit d’eines i coneixements per millorar i impulsar, des de dins, tan el sector comerç, com el de serveis, com el de la restauració i hostaleria.

Aquestes jornades van adreçades als associats de les tres associacions comercials i a tots els professionals del sector i persones interessades en assistir-hi. Aquests, associats o no de les entitats organitzadores, podran assistir de forma gratuïta a totes ponències de Reus, i en el cas de Tarragona i Valls, el cost per als no associats és de 15€ la sessió.

Les inscripcions son a través de formulari o contactant directament en qualsevol de les tres entitats: El Tomb de Reus, La Via T de Tarragona i Comerç de Valls.